Skoindlæg til børn

Hvilke problemer kan børn have?

  • Oplever du, at dit barn ikke gider gå langt, går klodset og snubler nemt?
  • Klager dit barn over hælsmerter, ømme fødder eller trætte ben?

Dette kan dette stamme fra fejlstillinger i fødderne og kan i de fleste tilfælde afhjælpes med de rette skoindlæg. Korrigering via fodindlæg kan afhjælpe og være en hjælp til børn, der løber dårligt.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Fejlstillinger og fodlidelser kan være medfødte, og det er værd at være opmærksom på allerede fra en tidlig alder. Det kan være dit barn enten har platfod eller Cavusfod.

Ofte ses flade fødder hos børn. Dette er et naturligt fænomen, som opstår på grund af den store smidighed ved børns ledbånd. Ved forskellige tests kan det afklares, hvorvidt den flade fod er ”fleksibel”. Hvis det er tilfældet vil man nøjes med at observere barnets udvikling.

Typisk opnås den voksne stilling af foden i 4-5 års alderen, og foden udvikles her fra uden problemer.

En anden hyppig lidelse der rammer børn i 9-15 års alderen er “Apofysitis Calcanae“. Dette ses hos aktive børn, og det viser sig som smerter i hælene. Man kan ikke rigtigt se lidelsen, men børnene klager tit over smerter i hælene, når de skal løbe og eksempelvis spille fodbold.

De kan de derfor ikke være med i kammeraters leg, hvilket jo deprimerer dem meget. Forældrene søger med lys og lygte efter behandlingen, som ikke alle kender.

Skoindlæg til børn kan hjælpe mod hælsmerter og eventuelle lidelser – og så giver de generelt en bedre fodstilling.

Jeg vil gerne vide mere

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os på (+45) 56 65 32 33 og få en uforpligtende snak om skoindlæg.

Skriv til os