Priser og tilskud

Priser – behandlinger:

  • Delbehandling 230,-
  • Almindelig fodbehandling 430,-
  • Fodbehandling inkl. 3 lag lak 580,-
  • Indlæg fra 1.475,-
  • Silikone aflastning 200,-
  • Behandling ved diabetes, nedgroede negle, arvæv og svær leddegigt efter sygesikringens takster.

Kontakt os på 56 65 32 33 for nærmere information eller kontakt os her.

Ved tidsbestilling skal afbud gives senest 2 timer før, ellers faktureres 250 kr.

 

Priser – indlæg til sko:

Priserne er afhængig af indlægstypen samt behovet for tilpasning til den enkelte. Kontakt os på 56 65 32 33 for nærmere information eller kontakt os her.

 

Tilskud:

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til fodbehandling hvis man er i gruppe 1 eller 2 og til fodindlæg hvis man er i gruppe 1, 2 eller 5.

Her gives 50% af fodindlæggets pris dog max. 400 kr. pr. par. Hvis man er pensionist og opfylder nogen kriterier, kan man søge kommunen om helbredstillæg. Patienter, der går under specialerne: Diabetes, Ortonyxi (nedgroede negle), arvæv efter strålebehandling og svær leddegigt får dækket 50% af sygesikringstakster for indlæg. Patienter med arvæv fra stråling får dækket 40% af sygesikringenstakster for indlæg. Dette kræver en lægehenvisning til generel behandling af lidelsen. Patienter med varig lidelse kan søge tilskud hos kommunen. Der vil dog ofte forekomme en prisdifference, der skal dækkes af patienten selv. Der vil i de fleste tilfælde blive stillet krav om at patienten diagnosticeres hos speciallæge.

Jeg vil gerne vide mere...

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til Arne og Frederik på 56 65 32 33 og få en uforpligtende snak om fodbehandlinger.

Skriv til os her:

2 + 12 =

120x120_StatsautoriseretFodterapaeut Vi er statsautoriserede fodterapeuter med ydernummer.

leddegigt massage