Ortopædiske skoindlæg

Ortopædiske skoindlæg der er tilpasset din fod

Undgå skader med gode skoindlæg

Har du ondt i dine fødder, eller vil du gerne undgå skader? Hos Klinik for fodterapi tilbyder vi ortopædiske skoindlæg i Køge. Vi fremstiller individuelle fodindlæg, præcis efter dit behov. Ikke alle problemstillinger kan løses ved præfabrikerede indlæg til sko, og det kan derfor være nødvendigt at opbygge fodindlæg helt fra bunden.

Skoindlægene sikre, at foden er i den optimale stilling og eventuelle fejlstillinger korrigeres. Dette gør, at vil opnå en mere normal gang og derved undgår unødig slitage af kroppen og smerter.

Undgå hælspore med en ortopædiske skoindlæg

Fodindlæg kan ligeledes aflaste områder med stort tryk eller smerter i fødderne, som det ses ved blandt andet hælspore eller ved forfodsplatfod (Pes Planus Tranversus). Aflastningen opnås ved, at fodindlægene hjælper med at omfordele belastningen.

Ved individuelt fremstilling af ortopædiske skoindlæg er der mulighed for at kombinere flere forskellige materialer og aflastninger for at opnå den optimale aflastning til din fod.

Jeg vil gerne vide mere

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os på (+45) 56 65 32 33 og få en uforpligtende snak om skoindlæg. Du kan også sende en mail til info@foedder.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Skriv til os