Fodbehandling i Køge

Fodbehandling – også til dig!

Vil du gerne have sunde fødder? En fodbehandling kan gavne alle, og med hyppig fodbehandling holder du dine fødder velplejede og sunde. Søger du fodbehandling i Køge eller omegn, så finder du vores fodklinik i Køge.

Pleje af fødderne kan forebygge forskellige problemstillinger omkring fødderne som hård hud, ligtorne og nedgroede negle. Der er også mange der får foretaget en behandling af ren velvære eller af kosmetiske hensyn. Rigtig mange kan have stor glæde af at komme regelmæssigt til fodbehandling.

Fodbehandling – hvad gør vi?

Når du kommer hos os, beder vi dig tage sko og strømper af. Herefter vil vi som regel starte med at ordne dine negle. Vi klipper, sliber og renser dem. Efterfølgende beskærer vi eventuel hård hud og fjerner eventuelle ligtorne.

Vi afslutter fodbehandlingen med at smøre fødderne i en god fodcreme. Med til behandlingen hører også vejledning om, hvordan du bedst plejer dine fødder, går i det rigtige fodtøj og tager dig af eventuelle specielle problemstillinger, som du kunne have.

Der skal bestilles tid på forhånd.

Fodbehandling i Køge til diabetikere

Som diabetiker bør du have fast tilknytning til en fodterapeut. Du skal besøge fodterapeuten efter dit individuelle behov. Fodterapeuten kan, udover at give en fodbehandling, hjælpe med vejledning, kontrol af fodtøj, årsstatus, indlæg samt bøjlebehandling.

Som diabetiker er du berettiget til tilskud fra den offentlige sygesikring til fodbehandling via henvisning fra din læge.

Få tilbud fra Sygeforsikring Danmark

Derudover kan du få tilskud til fodbehandling og andet fra Sygeforsikringen Danmark, hvis du er medlem og er i gruppe 1 eller 2. Hvis du er i gruppe 5, gives der tilskud til indlæg, og som pensionist er der også mulighed for forskellige tilskud.

Kontakt din socialforvaltning om dette.

Få det korrekte fodtøj

Fodtøjet er vigtigt, da det beskytter fødderne. Hvis fodtøjet ikke passer, kan det give store problemer i form af tryk og sår.

Jeg vil gerne vide mere

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os på (+45) 56 65 32 33 og få en uforpligtende snak om fodbehandlinger. Du kan også kontakte os ved at sende en mail til info@foedder.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Skriv til os