Individuelt fremstillede fodindlæg

Fodindlæg tilpasset til dig.

Vi fremstiller individuelle ortopædiske fodindlæg, præcis efter dit behov. Ikke alle problemstillinger kan løses ved præfabrikerede indlæg til sko. Det kan derfor være nødvendigt at opbygge fodindlæg helt fra bunden.

Fodindlægene sikre, at foden er i den optimale stilling og eventuelle fejlstillinger korrigeres. Dette gør, at du så vidt muligt vil opnå en normal gang og derved undgår unødig slitage af og smerter i kroppen. Fodindlæg kan ligeledes aflaste områder med stort tryk og/eller smerter i fødderne som eksempelvis ved det man i daglig tale kalder hælspore eller ved forfodsplatfod (Pes Planus Tranversus). Fodindlægene hjælper med at omfordele belastningen.

Ved individuelt fremstilling af indlæg er der mulighed for at kombinere flere forskellige materialer og aflastninger for herved opnå den optimale aflastning til din fod.

Jeg vil gerne vide mere...

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til Arne og Frederik på 56 65 32 33 og få en uforpligtende snak om skoindlæg.

Velfungerende indlæg, der løfter hælen fra jordens overflade, laves for tiden mig bekendt kun af fodterapeut Arne Larsen, Køge.

Jens V. Bruun

Speciallæge