Udtalelser

Vores søn på 10 år har haft store smerter gennem flere måneder pga vokseværk i hælene.
Niels er meget aktiv og var ulykkelig over ikke at kunne deltage i træning, turneringer eller bare spille fodbold i haven pga tilbagevendende smerter. Vi havde prøvet diverse indlæg – men uden held. Indtil vi blev anbefalet at tage til Køge Vi spurgte lægen, der anbefalede ”klinik for Fodterapi”, om der dog ikke findes andre, der kunne hjælpe, helst lidt tættere på? Svaret var nej, så vi kørte til Køge. Niels fik sålerne midt i Juli og har kunnet spille helt uden smerter lige siden. Det er næsten for godt til at være sandt. Men for vores søn, har det været fantastisk, umiddelbart efter han fik indlæggene fra Arne, atter at kunne træne, deltage i turneringer og løbe og lege i haven uden at kunne mærke smerter fra hælene – Vi er overbeviste om, at det skyldes sålerne, som er lavet af Arne Larsen ” Klinik for fodterapi”
Bedste hilsner
Diana og Lars

Efter en periode på ca. 6mdr. havde jeg ikke ondt i hælen mere, men da jeg så stoppede med indlægget kom det igen.
Helle

Kære Arne
Tak for indlæg til min søn, August.
Det er jo helt mirakuløst. Han kan nu løbe og lege som han ikke har
kunnet i over 1 år.
Tak for det.

MVH Line
Ps: Jeg er praktiserende læge, og har allerede anbefalet dig og indlæg
til kollegaer:-)

Jeg har været glad for min behandling med indlæg og har ingen anmærkninger.
Laura, 19 år


Vedr.: Martin
Jeg har i dag set ham, og han har morbus Haglund, og faren har fået vejledning i at sende de rette billeder og sko til dig, og jeg håber du vil lave hælaflastende indlæg som du tidligere, med stor succes, har lavet til vores patienter.

Til Ortopædkirurgisk afd. Ålborg sygehus
Ang. Vores søn Jeppe som har været i behandling hos jer for Apophysitis calcanei.
Jeppe har gennem Ålborg sygehus fået bevilget to sæt indlæg, som er lavet hos en bandagist i Ålborg. Det første hold indlæg hjalp et par måneder, de næste slet ikke, derfor var gips behandling næste skridt. Herefter blev han lagt i gips i 3 uger! Da Jeppe havde gips på havde han ingen hælsmerter – to dage efter den var taget af, var det lige så galt som før!

Du og jeg havde talt sammen i tlf. ang. Videre behandlingsforløb – og det I kunne tilbyde var 6 uger i gips! Vi havde en meget ulykkelig dreng, en dreng der har haft smerter i omkring et år, en dreng der er blevet overvægtig, da han ikke har kunne bevæge sig ret meget pga. smerter, en dreng der konstant skabte konflikter – for at få afløb for smerterne.

6 Uger i gips – oven på alt det andet Jeppe har været igennem! Det kunne vi ikke byde ham! Derfor tog vi kontakt til fodterapeut Arne Larsen i Køge tlf. 5665 3233. Arne Larsen laver som den eneste i landet indlæg til lige netop Apophysitis calcanei problemer. Vi fik en god snak i telefonen og blev enige om at han skulle lave nogle indlæg til Jeppe.

Sådan Gjorde vi:

Vi tog nogle billeder af Jeppes fødder, 1 hvor han sad på knæene på en skammel, hvorved hele foden kom med. 1 hvor hans fodstilling ses bagfra – stående. Disse billeder blev sendt på MMS til Arne Larsen. Herefter sendte vi et par nye sko – hvor sålen kunne tages ud – med pakkepost til Køge. Ca. en uge efter modtog vi sko med nye indlæg (der var nuetrale i farven og ikke græsgrønne som de første – det betyder meget for et barn at man ikke skiller sig mere ud end nødvendigt!)
Dette fik vi for den nette sum af 1420 kr. (1350 kr. for indlæg og 72 kr. for porto), dertil kommer nye sko, som han jo alligevel skulle have. Det tog to dage for ham at vende sig til de nye indlæg MEN HAN HAR IKKE HAFT ONDT SIDEN!
Behandlingen med disse indlæg bevirker at Jeppe igen kan leve som alle andre børn på 10 år. Han er begyndt i løbeklub, nu løber han 3-5 km uden problemer, han har tabt 5kg, svømmer som en fisk i vandet og sidst men ikke mindst har vi fået vores glade dreng igen!
Er det de nye indlægs skyld eller er hans Apophysitis calcanei groet sammen – dette spørgsmål har vi også stillet os selv. Men vi har prøvet at få drengen til at tage til løb, med løbesko – uden indlæg – og så er den gal igen!
Vores konklusion er at disse indlæg som Arne Larsen laver er et rent mirakel, der er med til at give livskvalitet trods en lille men betydningsfuld skavank.

Med venlig hilsen
Mette og Morten